Delete
The team in charge of the Dolmens archaeological site.
Antequera Dolmens complex modified to fulfil Unesco requests
ANTEQUERA

Antequera Dolmens complex modified to fulfil Unesco requests

Unesco wanted the visual impact of the planned museum to be reduced by painting it white and eliminating the top floor

Antonio Javier López

Friday, 24 January 2020, 17:28

Opciones para compartir

The museum associated with the Dolmens of Antequera looks rather different than expected.

Works have had to be carried out in accordance with a request by Unesco in order to maintain the complex's World Heritage Site status, which it obtained on 15 July 2016.

Among other demands, Unesco wanted the visual impact of the future museum building to be reduced, and this is now one storey lower than originally planned and has been painted white.

Reporta un error en esta noticia

* Campos obligatorios